Workshops

We bieden ook allerlei leuke en gezellige workshops aan! Kijk hieronder voor alle mogelijkheden.

Voor alle workshops geldt dat ze om 19.00 beginnen en tussen 22.00 en 22.30 afgelopen zijn. Andere tijden en data dan die in de agenda staan zijn in overleg mogelijk. Het aantal deelnemers is minimaal 4 en maximaal 6.

De kosten voor de meeste workshops, inclusief alle materialen, en koffie of thee met wat lekkers, zijn €32,50. Opgeven kan via Facebook, mail (moai-ald@home.nl), telefoon (06-36562653), of gezellig in de winkel.

Agenda

Op dit moment staan er geen workshops op de agenda.

Huisjes maken

We hebben weer een leuke workshop bedacht! Je gaat aan de slag met de Chalk Paint van Annie Sloan en de prachtige stempels van Iron Orchid Designs.

We maken een dorpsstraat of kerstdorpje dat je op meerdere manieren neer kunt zetten. De huisjes zijn van massief hout en staan dus lekker stevig.

N.B. Deze workshop kost €34,50.

Foto Workshop Huisjes Foto Workshop Huisjes
Foto Workshop Huisjes

Kerstschilderijtjes maken

Op deze avond ga je aan de slag met ijslollystokjes, met de Chalk Paint en Wax van Annie Sloan en de transfers van Iron Orchid Designs om twee mooie schilderijtjes te maken! Je kunt kiezen uit veel verschillende kleuren en afbeeldingen.

Foto Workshop Kerstschilderijtjes

Tuinplank maken

Leuk voor naast je voordeur of bij je tuinhek! Met verschillende stencils, stempels en transfers van Iron Orchid Designs en de Chalk Paint van Annie Sloan gaan we deze mooie 'planken' maken.

Foto Tuinplankworkshop
Foto Tuinplankworkshop

Verzamelworkshop

Wil jij graag de voorjaarsvlaggetjes maken, maar wil je vriendin, zus of buurvrouw liever de oude Franse pot mee naar huis nemen? Dat kan bij de verzamelworkshop! Tijdens de verzamelworkshop gooien we alle workshops door elkaar en kun je zelf kiezen wat je wil maken.

Foto Verzamelworkshop
Foto Verzamelworkshop

Oude Franse Pot Maken

We gaan aan de slag met een gewone terracotta bloempot van 18 cm hoog. Deze toveren we om tot een oude klassieke Franse pot, mooi voor een leuk minikerstboompje!

Je werkt met de Chalk Paint en wax van Annie Sloan, daarmee gaan we onder andere drybrushen. En we gaan aan de slag met de prachtige mallen van Iron Orchid Designs!

Foto Workshop Oude Franse Pot Foto Workshop Oude Franse Pot
Foto Workshop Oude Franse Pot

Voorjaarsvlaggetjes Maken

We gaan met de Chalk Paint en wax van Annie Sloan en de stempels en transfers van IOD aan de slag! Van 5 stukjes hout maak je een leuke slinger van voorjaarsvlaggetjes.

Foto Workshop Voorjaarsvlaggetjes

Schilderijtjes met IOD Mallen

Met de mooie mallen en stempels van Iron Orchid Designs en de Chalk Paint en wax van Annie Sloan gaan we leuke schilderijtjes maken. Je maakt 2 schilderijtjes (ca. 20x15 cm) met heel veel mallen en kleuren om uit te kiezen.

Foto Workshop Schilderijtjes

Herbariumschilderijtjes Maken

In deze workshop ga je leuke herbariumschilderijtjes maken! Met de mallen en stempels van Iron Orchid Designs en de Chalk Paint en wax van Annie Sloan maken we 2 schilderijtjes (ca. 10x15 cm). Je kunt kiezen uit veel verschillende mallen, stempels en kleuren.

Foto Workshop Herbarium

Voorjaarsschilderijtjes Maken

Mooie voorjaarsschilderijtjes met vogels, vlinders en planten. Tijdens deze workshop maak je 2 schilderijtjes (ca. 15x20 cm) met de Chalk Paint en wax van Annie Sloan. Verder kan je gebruik maken van de stempels en transfers van Iron Orchid Designs en eventueel ook de mallen.

Foto Workshop Vlinders

Botanische Prenten

Op mooi stevig papier gaan we 'oude' botanische prenten maken. Met de stempels van Iron Orchid Designs en de Chalk Paint van Annie Sloan en o.a. een theezakje maak je tijdens deze workshop 2 mooie verouderde botanische platen.

Foto Workshop Botanisch

Ombre Techniek

We gaan aan de slag met de ombre- of kleurverlooptechniek en maken een mooi wandbord. Je werkt met de Chalk Paint en wax van Annie Sloan en met de transfers van Iron Orchid Design.

Foto Workshop Ombretechniek Foto Workshop Ombretechniek
Foto Workshop Ombretechniek Foto Workshop Ombretechniek

Krukje Pimpen

Je kunt kiezen uit 2 modellen, een rond krukje of een vierkant opstapje. Je kunt kiezen uit alle kleuren van de Annie Sloan Chalkpaint en Soft Wax en uit onze grote collectie sjablonen. Hiermee maak je dan je eigen unieke werkstuk!

Foto Workshop Krukje

Roestbord

Tijdens deze workshop maak je met de Chalk Paint en de verschillende waxen van Annie Sloan een mooi "roestig" bord. Er zijn verschillende maten en heel veel verschillende afbeeldingen en teksten mogelijk

Foto Workshop Roestbord

Wandkaart op Linnen

Zo leuk om te doen!

Nu kun je bij Moai âld je eigen wandversiering op linnen maken. Je maakt 2 mooie hangers, één van ca. 45 x 35 cm en één van ca. 35 x 25 cm. Nieuwsgierig? In de winkel kun je voorbeelden bekijken.

Foto Workshop Wandkaart

Kerstslinger & Kerstvlaggetjes

Wil je nog even lekker creatief aan de slag voor de kerstdagen? Boek dan een leuke en gezellige workshop!

Je maakt bij deze workshop een mooie kerstslinger of kerstvlaggetjes. We gaan aan de slag met de Chalk Paint en wax van Annie Sloan en de stempels en transfers van Iron Orchid Designs.

Foto Workshop Kerstslinger & Kerstvlaggetjes
Foto Workshop Kerstslinger & Kerstvlaggetjes
Foto Workshop Kerstslinger & Kerstvlaggetjes

Annie Sloan Chalkpaint

Wil je meer leren over het werken met de Chalkpaint™ van Annie Sloan? Volg dan een gezellige workshop waarbij je veel verschillende technieken leert!

Je gaat zelf aan de slag met 3 technieken. Je maakt een soort moodboard wat je na afloop mee naar huis neemt. Daarna ga je de geleerde technieken toepassen op een dienblaadje, een kapstokje of een sleutelrekje.

Ook is het mogelijk om, in overleg, zelf een klein meubeltje mee te nemen waar je mee aan de slag gaat. Er is tijdens en na de workshop natuurlijk alle ruimte voor vragen, tips en trucs.

Na afloop van de workshop korting op alle Annie Sloan producten!

Foto Workshop Annie Sloan Chalkpaint